ATZ Construct

de eerste stap naar

uw droomproject

Bekijk onze realisaties

Referentie


Terug naar overzicht

Om op alle vlakken tot de perfectie te kunnen strijden, zoals wij gewend zijn en willen blijven doen, hebben wij enkele vaste partners die gespecialiseerd zijn in hun vak. Wij selecteren deze op verschillende criteria waarbij kwaliteit en vertrouwen op de hoogste plaats staan. 

Om als voorbeeld crepi te nemen, werken wij nauw samen met ons zusterbedrijf Lotus Pleisterwerken. Ik laat de zaakvoerder, Stef Martens, het woord voeren.

Stef: "Pleisterwerken correct én duurzaam uitvoeren is een uitdaging die wij ondertussen helemaal onder de knie hebben. Dit heeft ons het voordeel gegeven te mogen samen werken met een bedrijf als Atz Construct. Ik deel dezelfde visie, namelijk transparantie naar de klant toe. Een huis bouwen of herbouwen zijn relatief grote kosten die u maar 1x in uw leven wilt maken, als klant zijnde wilt u weten waar u staat en al zeker niet bedrogen of belogen worden. Daarom schep ik duidelijkheid: Onze samenwerking verloopt eigenlijk zeer eenvoudig. Ik heb het genoegen om via hun leuke projecten te ontvangen, hiervoor scherp ik mijn prijs aan zodat de klant mee kan profiteren van onze samenwerking. Het allerleukste? Het plezier die ermee gepaard gaat. Het is zeer leuk en aangenaam om de telefoon op te pakken, aan de andere kant van de lijn iemand te hebben die een luisterend oor biedt en flexibel is, en wetende dat u 's nachts op beide oren kunt slapen." 

Dat wij ook op beide oren slapen wanneer Stef het roer overneemt en een project van ons inpakt met crepi alsof het een cadeautje is, is een understatement. Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit die geleverd wordt, en u zult dat zeker en vast ook zijn!